Vadiúj selfie box, hogy emlékezetes legyen a bulink

A használt cikkek piaca az utóbbi időben egyre több lehetőséget nyitott meg előttem. Elsősorban sosem gondoltam korábban arra, hogy így mennyit tudnék spórolni a vásárlásaimon. Van pár hobbim, amikhez újonnan beszerezni a dolgokat eléggé költséges. Ezért is voltam mindig úgy vele, hogy csak ritkán költök ezekre a dolgokra.

A használt piac azonban egy teljesen új perspektíva volt az egésszel kapcsolatban. Elsősorban azért, mert egyáltalán nem volt olyan ijesztő és veszélyes, mint amilyennek mondták. Szerintem mindenkiben él pár kép arról, hogy mennyi átverés van az interneten. Nem mondom azt, hogy ebben nincs valami, mégis, az én tapasztalatom nagyrészt pozitív volt. Ha pedig csak annyit kell bevállalnom, hogy egy emberi lénnyel beszélgetek, cserébe pedig olcsóbban kapom meg a dolgokat, akkor miért ne választanám ezt a megoldást?

Kicsit más volt a hozzáállásom, mikor az interneten rátaláltam a Selfiegép oldalára. A háttere az egésznek csupán annyi, hogy az egyik barátom nemsokára ki fog utazni külföldre és szerettünk volna tartani neki egy búcsúztató bulit. Én is éltem már külföldön és tudom, hogy mennyire sokat tudnak jelenteni az otthonról megmaradt képek. Nekem nem volt olyan berendezésem, amivel normális képeket lehetett volna lőni, ezért is kerestem utána az interneten. Végül a Selfiegép selfie box szolgáltatását találtam meg az első helyen.

A Selfiegép oldala már akkor elkezdi meggyőzni az embert, mikor még semmit sem olvasott az egész témáról. Ezt azzal tudja elérni, hogy nagyon szépen van kialakítva. A színek és a menük mind egy olyan összképet alkotnak, amely hatására ki tudom jelenteni, hogy a Selfiegép oldala modern és megfelel minden olyan elvárásnak, ami egy online szolgáltatáshoz elengedhetetlen.

De mi is ez a selfie box? Korábban én sem hallottam még hasonlóról, de röviden egy olyan berendezés, amivel rendkívül magas minőségű képeket tudunk elkészíteni. Ehhez pedig nincs szükségünk egy nagy, szakképzett csapatra, elég csak lenyomnunk pár gombot és már készen is vagyunk. Persze a selfie box telepítése nem egy ennyire egyszerű folyamat, mégis, a Selfiegép csapata mindent meg fog tenni azért, hogy így érezzük magunkat.

Elsősorban az tetszett, hogy részletes tájékoztatókat tudtunk elérni arról, hogy mit is tud ez a selfie box. Internetes szolgáltatásnál szerintem egy elsődleges szempont, hogy minél több dolgot tudjunk a termékről, mielőtt igénybe fogjuk venni. Ezeket a kritériumokat hiba nélkül teljesíti a Selfiegép, úgyhogy nem maradtak fekete foltok, mikor elkezdtem keresgélni az elérhetőségeiket.

A telefonon nagyon normálisak és emberiek voltak velem. Bármilyen furcsa, de egészen el van már szokva ettől az ember. Az online cégek mindig csak azt nézik, hogy a lehető legtöbb pénzt kapják tőlünk. A Selfiegép azonban tudta, hogy az üzlet ennél sokkal többről szól. Mikor felhívtam őket, volt még pár kérdésem a selfie box szolgáltatással kapcsolatban és mindenre készségesen válaszoltak is.

A selfie box végül hatalmas siker volt a bulin. Egy szakembert is kiküldtek, aki segített, hogyha bármi gond volt a selfie box-szal. Mégis, nagyon ritkán volt rá szükségünk. Elvégre a selfie box valóban olyan könnyen kezelhető volt, mint ahogyan azt az oldalon állították. Azóta is ajánlom minden ismerősömnek, akik valamivel egy kicsit különlegesebbé szeretnék tenni a bulijaikat. Egyik helyről sem hallottam panaszokat azóta sem.