Megtudtam, hova érdemes fordulni, ha fogkő eltávolítást akarunk

Van egy jó barátom, akivel közös szenvedélyünk a használt cuccok beszerzése. Én kifejezetten szeretem, ha nem egy új dolgot veszek meg, hanem egy olyat, aminek előtte volt valami története, használta már valaki. Tudom, hogy furcsán hangzik, de így van. Persze ebben közrejátszik az is, hogy a használt cuccok jóval olcsóbbak is.

Szóval a múltkor használt bútor vásáron beszélgettünk a haverommal, amikor mondtam neki, hogy szeretnék elmenni valahova fogkő eltávolításra, de nem tudom, kihez érdemes fordulnom. – Hát menj a Fogorvos Budapesthez, ők nagyon jól végzik a dolgukat, ráadásul nem horribilis áron! – mondta Peti.

Meg is fogadtam a tanácsát. Mielőtt azonban elmentem volna hozzájuk, utánanéztem a neten, mit érdemes tudni róluk. Beírtam a böngészőbe, hogy fogorvosbudapest.info, és ki is dobta a jól megszerkesztett, átlátható honlapjukat. Ez már rögtön elnyerte a tetszésemet. Én azonban eddig főként attól féltem, hogy mi történik a fogkő eltávolítás után, így próbáltam kifejezetten ennek utánanézni a weboldalon. Nagy örömmel láttam, hogy a fogorvosbudapest.info-n nem csak az árak és az elérhetőség van feltüntetve, hanem bizony külön cikkek is vannak az egyes fog-problémákról.

Így elolvastam a bölcsességfogakról, az implantátumokról és a fogkő-eltávolításról is egy-egy cikket. Az utóbbi cikkből nagyjából minden kérdésemre választ is kaptam, így megtudtam, hogy a fogkő eltávolítás után ugyan újratermelődik idővel a fogkő, azonban egy alapos kezelés után nagy eséllyel jóval később fog ez bekövetkezni. Viszont mindezek nagyon egyénfüggőek, ezért én sem vettem úgy, hogy akkor soha többet nem kell majd az átpolírozás után fogkő-leszedésre mennem.

A cikk közben többször is fel volt tüntetve a Fogorvos Budapest telefonos elérhetősége, ami még jobban hozzájárult, hogy hamar eldöntsem: felkeresem őket, és rendbe teszem a fogaimat!

Azért persze lecsekkoltam az áraikat is, amik valóban nem voltak vészesek, pláne azokhoz az elképesztő díjakhoz képest, amiket manapság lehet látni egy-egy orvosi szolgáltatás esetében. És a Fogorvos Budapest mindezek mellett még egy igazán megbízható helynek is tűnt, ami egyébként közel is van a lakásomhoz. A honlapon meg tudjátok nézni, merre vannak, ha rámentek felül a “kapcsolat” fülre. Sőt, még egy térképen is fel van tüntetve, hogy pontosan hol található a rendelő.

Másnap tehát fel is hívtam őket, és ha már beszéltem velük, rá is kérdeztem, hogy a fogkő eltávolítás után nagyjából mire kell számítani, mennyire lesznek érzékenyek a fogaim. Megnyugtattak, hogy nem szokott a beavatkozás után panasz érkezni a páciensek felől, így nyugodtan vágjak bele a dologba.

Így is tettem, pár napon belül már ott is ültem a fogorvosi székben, ahol nagyon kedvesen bántak velem. Pikk-pakk meg is csinálták a fogaimat, így búcsút mondhattam a fogkőnek.

Elégedetten távoztam tehát a Fogorvos Budapest rendelőjéből, és azt is elhatároztam, hogy ezentúl mindenféle fog bajokkal csak hozzájuk fogok fordulni. Ha igazán megbízható fogászatot kerestek, forduljatok hozzájuk!