Így cseréld a használt pólód új pólóra!

Nagyon szeretek jó áron vásárolni, akciókat kifogni és különféle ruhaneműket csereberélni. Ezt a már hobbinak is nevezhető érdeklődést általában egy használt termékeket árusító oldalon szoktam kiélni pár barátommal együtt, akikkel ezt csak “vaterázásnak” hívjuk. Találtam itt már jó pár hasznos és nem is rossz állapotban lévő cuccot, köztük ruhaneműket is.

Nem olyan régen pedig elhatároztam, hogy én is belekezdek a ruha csereberébe, és felraktam pár régebbi, keveset hordott de használt pólómat. Miután párat sikerült is eladnom, gondoltam, az összegyűlt pénzből veszek pár pólót a LOLmarkt oldaláról.

Hogy mi az a LOLmarkt és miért pont őket kerestem fel?

A cég már több, mint 10 éve üzemel, az ország 13 pontján (Budapesten kívül is), és egyedi felsők árusításával foglalkoznak, kitűnő minőséget kínálva, egészen jó áron. Ha beírjátok akár azt, hogy lolmarkt hu a böngészőbe, akkor meg fogjátok találni a céget, és meglátjátok, hogy mennyi kategória és termék érhető el náluk. Én egyszer véletlenül találtam rájuk, de nagyon elégedett voltam a vásárlás után.

Legyen szó szülinapról, legénybúcsúról, családi pólókról vagy filmes felsőkről, a LOLmarktnál biztosan rátalálsz a neked tetsző ruhadarabra. De külön vannak vicces pólók is, amiken nagyon humoros feliratok vannak, én már ajándékba is gondolkodtam pár darabon.

Van, ami csak online érhető el – ezeknél külön írják is a kínálatnál – de a legtöbb felső az üzletekben is kapható. Ha nem akartok az üzletben válogatni, vagy biztosra akartok menni a színnel és mérettel kapcsolatban, akkor meg is rendelhetitek a webshopon keresztül, és ingyen át is tudjátok venni valamelyik üzletben a terméket.

De alapvetően lehet házhozszállítást kérni, ami alap esetben 1-2 munkanapot vesz csak igénybe, és ha a méret nem megfelelő, akkor ingyenesen kérhetünk cserét is – ez 14 napon belül működik, ha jól emlékszem.

Amikor rámentem egy-egy termékre, láttam, hogy azok a sima feketén kívül még négy színben is kaphatók, ráadásul azt is le tudjuk ellenőrizni, hogy van-e raktáron a póló, és mikorra várható a kiszállítása, ha most megrendeljük. Sőt, egyes termékeknél még a tervező nevét is írja a weblap.

Amikor pedig sikerült választanom, a webshop kiadott még további pólókat, amiket nekem ajánlott. Ez alapján választottam még egy vicces mintás felsőt, amit szintén hozzáadtam a kosárhoz. Mindezt tehát a lolmarkt hu keresésre találtam.

Mindkét pólót kifizettem online és végül boltba kértem a kiszállítást, mivel a soroksári üzletük közel is van hozzám. Mielőtt azonban bementem, eszembe jutott, hogy még egy felsőt akartam venni a bátyámnak szülinapjára. Gondoltam, már nem rendelek új pólót, de kinéztem egy jó darabot, amiről nem tudtam, esetleg elérhető-e a boltban, ha meg akarom venni az átvételkor. Éppen ezért betelefonáltam a honlapon található ügyfélszolgálati telefonszámra, ahol készségesen segítettek nekem, milyen termékek érhetők el személyesen az üzletben.

Miután átvettem a rendelést, visszamentem a honlapra, hátha találok valami érdekeset – persze csak a jövőre nézve. Ekkor találtam rá a LOLmarkt blogjára, ahol sok érdekes témában olvastam cikkeket. De megtaláltam a bemutatkozás részt is, ami szintén nagyon informatív volt, és így nagyjából meg is ismerhettem a LOLmarkt csapatát.

Szóval nyugodtan írjátok be a lolmarkt hu szavakat a keresőbe, hogy rátaláljatok a tökéletes, egyedi mintás pólóra. Legközelebb, ha sikerül megint eladnom valamit a használt árus oldalon, akkor biztosan újra vásárolok a LOLmarkt oldaláról.