Használt cikkek helyett kozmetikumok online

Ti is szerettek használtan vásárolni? Szerintem nagyon jó mondja annak, hogy szuper áron hozzájuthassunk különleges termékekhez, árucikkekhez. A fő kategóriák, amiket figyelni szoktam, azok a ruhák és kiegészítők, a kisebb lakberendezési tárgyak, valamint a bútorok. Megvannak a kedvenc, külön erre szakosodott weboldalaim, és persze a közösségi oldalak piactereit is “átkutatom” időről időre. Azért nem árt vigyázni: csalóka lehet, hogy jobb áron tudunk dolgokhoz hozzájutni. Bizony túl is vásárolhatja magát az ember… Az pedig ugyanúgy nem oké, mintha mindent újonnan vennénk meg, akkor is, ha a használtnak semmi baja. Meg kell találni a mértéket, na meg persze a lakás vagy a ház is véges… Sajnos azt is meg kell jegyeznem, hogy nem árt az elővigyázatosság sem. Előfordulhatnak ugyanis olyan helyzetek, amikor az eladó próbálja megtéveszteni a vásárlót… Hamis képek a termékről, vagy más, meglepő dolgok. Résen kell lenni, az biztos.

Mindenesetre nagy álmom, hogy minél több bútort szerezzek majd be használtan, amikor végre saját lakásba költözünk – persze egy csomót én újítanék fel és alakítanék át, nagyon szeretem a DIY projekteket. A használt tárgyaknak története, kis túlzással “lelke” van. Örülök, hogy vannak olyan bútorok a birtokomban, amiket még a nagyszüleim vásároltak és használtak. Ezzel bizonyos értelemben az ő emléküket is őrzöm. Mindenféle nagyképűség nélkül mondhatom, hogy jó ízlésem van a lakberendezéshez, így az eklektikus stílus is ízlésesen bontakozik ki a terekben. Hát még ha csak a saját bútorainkról lesz majd szó! Az albérletünkben ugyanis sok a tulajdonos bútora. Persze van, ami tetszik, mert sok a retro darab itt, de azért szívesebben helyettesítenék párat a saját választásommal.

Korábban valahogy nem is gondoltam bele abba, hogy mennyi lehetősége van az embernek otthon is megtalálható dolgokból átalakítani egy-egy meglévő tárgyat. Így én nem mindig adok túl azon, amire már nincs szükségem, sokszor átalakítom. Sőt, a legutóbb anyukámat leptem meg azzal, hogy felújítottam neki az egyik ékszeres dobozát, nagyon örült neki.

Mostanában azonban ritkán vásárolok használt cikkeket online, inkább más irányba terelődött az érdeklődésem. Nagymamámmal ugyanis sok időt töltök, ő pedig a gyógynövények nagy szakértője, mondhatni rajongója. Így engem is bevezetett ebbe a világba, és megkért, hogy keressek neki valami jó és minőségi, gyógynövényes krémekkel foglalkozó márkát. Így találtam rá néhány hónapja a Herbiovit online áruházára, ahol ezek a kiváló készítmények elérhetőek. Először is: egy nagyon modern, letisztult márkáról beszélhetünk. Ízlésesen kialakított brand, ár-érték arányban verhetetlen termékek: számomra ez a Herbiovit. Ahogyan megnyitjuk a főoldalt, láthatjuk, hogy több úton-módon is eljuthatunk a termékekig, és a webshopon kívül még számos funkció elérhető az oldalon belül.

A bal felső sarok egy olyan linkkel indul, ahol a márka bemutatkozását olvashatjuk. Ebből kiderül, hogy a márka elszánt abban, hogy a csodás gyógynövényeket újra megismertessék a nagyközönséggel, ezzel ápolva az ősi hagyományokat és tudást. Mindezt fontos, hogy a lehető leginkább környezetbarát módon, fenntarthatóan és természetesen tudják megtenni – büszkeségük, hogy a Herbiovit termékek a Naturix által minősített natúr kozmetikumok. A népi gyógyászatra épülő jól bevált módszereket, hagyományokat ötvözik a legújabb kutatási eredményekkel, így hozták létre több évtizedes tapasztalattal, szakértő termékfejlesztői csapatukkal az egyedi receptúrákon alapuló termékeket. A bőrbarát kozmetikumok egytől egyik bőrgyógyászati tesztekkel igazoltan maximálisan kíméletesek, így érzékeny bőrűek, férfiak és nők, fiatalok és idősek egyaránt használhatják őket. A gyógynövényeket, növényi olajokat és kivonatokat tartalmazó készítmények hatóanyagtartalma magas, ráadásul nem tartalmaznak semmiféle mesterséges illatanyagot sem. Ez még nem minden: ásványi olajoktól, SLS-től, kőolaj-származékoktól is teljes mértékben mentesek, ráadásul vegán termékekről beszélünk, amelyek előállítása állatkísérletek nélkül történik. A termékek tégelyei elmosva újrahasznosíthatóak, a kartonok pedig újrahasznosított papírból készülnek, amelyek FSC logóval vannak ellátva. Noha nem jellemző, hogy bárki csalódik a termékeikben – írják a honlapon – ők mindenesetre azzal is szeretnék a vásárlóik bizalmát elnyerni, hogy termékeikre 100% garanciát vállalnak. Így aki nem biztos a választásában, az is kockázatmentesen, pénzvisszafizetési garanciával próbálhatja ki a Herbiovit kozmetikumait. Emellett gyógynövény kisokos is elérhető a kezdőoldalról, ami azoknak segít eligazodni, akik számára ez egy teljesen új világ. Ebben a blogon található bejegyzések is a segítségünkre vannak, izgalmas és érdekes tartalmakat olvashatunk gyógynövényekhez, bőrápoláshoz, életmódhoz kötődően. Itt találhatóak még az elérhetőségek, valamint a rendeléssel, szállítással, fizetéssel és pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatos kérdések, valamint a Gy. I. K. felület. Emellett az elérhetőségek is itt tekinthetőek meg többek között.

A fekete nadálytő krém számomra teljesen ismeretlen terep volt, de mamám felvilágosított, miért is csodaszer a fekete nadálytő krém. Mivel küzdő sportolok, sokszor előfordul, hogy ilyen-olyan foltok vannak a testemen, vagy apróbb véraláfutások, és ez nagyon szokott zavarni. Mondta mama, hogy a fekete nadálytő krém csodát fog tenni, nyugodtan próbáljam ki. Elegendő volt kis mennyiséget magamra kenni nap mint nap, és tényleg sokkal hamarabb eltűntek a foltok, elszíneződések, mint máskor. Emellett úgy éreztem, hogy nyugtatja és simítja a bőröm, egyúttal feltölti – sokkal puhábbnak, bársonyosabbnak éreztem a krém használata után. Körömvirágkrémet máskor is szoktam használni, így a Herbiovittól rendeltem egy nagy tégellyel, mert nagyon jó áron volt. Imádom a körömágyamat bekenni vele, nagyon szépen rendbe teszi a bőrtépkedések utáni problémás területeket. De amúgy a Herbiovit kézkrémje is szuper, főleg télen, amikor nem csak kiszárad, de akár be is repedezik a kézfejem, és nagyon tud fájni. Így idén már előre gondolkoztam és eddig sikerült megelőznöm – gondolom a két nagyon népszerű hatóanyag együttes kombinációja, az urea és a glicerin segített ebben. Szóval ha nektek is szokott lenni hasonló problémátok, akkor a Hand Love krémet nagyon ajánlom a Herbiovittól. Praktikus kiszerelésének köszönhetően bárhová magával tudja vinni az ember, így napközben is gondoskodni tudok a kezeim védelméről.

Tehát nem csak a fekete nadálytő krém vált be hosszútávon. Örülök, hogy mamának kész kis gyűjteménye lett a Herbiovit krémjeiből, mint mondta, régóta keresett már egy olyan márkát, ami megbízható minőségű, még sincs túlárazva. A segítségemmel pedig megtalálta. Mi tagadás, hiába látogatom meg gyakran mamát, hiba lett volna nem beszerezni pár készítményt a saját otthoni készletembe, úgyhogy a kézkrém mellett beruháztam még több dologra is. Emellett már régóta szemezgettem az oldalon található delikát szekcióval, így a múltkori rendelésemkor úgy döntöttem, végre kipróbálom az egyik vegán protein szeletet. Ebben sem kellett csalódnom, nagyon finom volt, és jól tud jönni egy-egy ilyen egészséges finomság a hétköznapi rohanó életmódom során. Úgyhogy én összességében nagyon pozitív véleménnyel vagyok a Herbiovitról, ezért is merem nektek szívből ajánlani a termékeiket.