Szinte használt áron tudunk náluk céget alapítani, percek alatt

Mindig érdemes utánanézni annak, hogy egy adott ajánlatból tudunk-e találni egy olcsóbbat. Én például nagyon szeretek használtan vásárolni dolgokat. Sokszor ilyenkor attól félnek, hogy biztos nem lesz olyan minőségű a termék, mint amikor megvették, vagy esetleg át fogja verni őket az eladó, akivel üzletelünk. Ezek a feltételezések valósak, de kisebbségben vannak ahhoz képest, hogy milyen élményeim voltak már online cserével.

Persze, lehet nézegetni, hogy mikor lesz akció mondjuk egy számítógépes játékra. Viszont onnantól kezdve, hogy valaki megvette, stabilan a felére csökkent az értéke a tárgynak. Ezt pedig mi kihasználhatjuk, hiszen, ha nem történt semmi baj a termékkel, akkor egyszerűen csak sikeresen tudunk pénzt spórolni. Ez pedig szerintem mindenkinek az érdeke. Úgyhogy én továbbra is kitartok amellett, hogy a használtan vásárlás egy működő alternatíva.

Pénz spórolás kapcsán óriási meglepetés ért az életemnek egy viszonylag új témájában. Elhatároztam, hogy szeretném megalapítani a saját cégemet. A barátaim elsőként eléggé szkeptikusak voltak az ötletemmel kapcsolatban, mikor azonban megmutattam nekik a TopCegalapitas oldalát, rögtön ugyanúgy kezdtek érezni, mint én. Ez az érzés pedig az volt, hogy nem is annyira földtől elrugaszkodott álom egy cég meglapítása. De mi is volt ez a TopCegalapitas és hogyan találtam rájuk?

Elég annyit mondanom, hogy ha beírjuk azt a keresőbe, hogy cég alapítása, akkor az első helyek között fogjuk találni a TopCegalapitast. Ez nem volt meglepő, miután megláttam, hogy az oldal milyen igényesen van kialakítva. Biztos voltam benne, hogy sokakat bevonz a külső. Szép a háttér, jók a menüpontok és a legfontosabb információkat mind el lehet érni a kezdőlapról. Nagyon szeretem, ha ezt csinálja az oldal, mert így nem kell egy bonyolult menürendszert megismernünk. Elég csak letekernünk a kezdőlapon és máris elkezdhetjük az informálódást.

Ez azonban nem érne sokat, ha a szövegek ne lennének úgy megírva, hogy egy olyan kezdő is meg tudja érteni őket, mint én. A pozitív hangnememből rögtön gondolhatjátok, hogy erre sem lehetett panasz. És valóban, úgy, hogy szinte semmi közöm nem volt a cég alapításának témájához, a TopCegalapitas mégis lehetővé tette nekem, hogy egy kis betekintést nyerjek. A szövegek egyébként érdekesek is voltak, úgyhogy nem csak azért maradtam ott, mert éppen ebben a témában volt muszáj informálódnom.

Egy fél óra telhetett el így, megnéztem az oldal többi részét is és egyre jobban biztos lettem abban, hogy őket fogom választani ahhoz, hogy megalapítsam a cégemet. Az ajánlat, amivel igazán meggyőztek, az az volt, hogy a cégünket akár ingyen is meg tudjuk alapítani náluk. Ki ne szeretne valamit ingyen elvégezni? Persze ez nem pontosan ezt jelenti, hanem székhelyet kell igényelnünk náluk. A székhelyszolgáltatás pedig havi költségen működik, ami természetesen hosszútávon több pénzt jelent nekik, mint egy egyszerű cégalapítás. Mégis, a cégünknek kelleni fog egy székhely, akkor pedig már miért ne a TopCegalapitas szolgáltatását választanánk?

Azért is mondom ezt, mert miután végeztem az informálódással, az ügyintézés is hasonlóan könnyen ment. Elfelejthetjük a kicsöngő telefonokat és a soha meg nem válaszolt emaileket. A TopCegalapitas csapata azonnal azt érezteti velünk, hogy fontosak vagyunk és számíthatunk a segítségükre. Ezért is sikerült végül ilyen könnyedén megalapítanom a saját cégemet és azóta másoknak is mindig őket ajánlom, ha cég alapításáról van szó.