Sokszor jobban járunk a használt termék vásárlásával

Sokan szkeptikusan állnak hozzá a használt termékek vásárlásához, de én kifejezetten szeretem. Több olyan eset is volt, hogy sokkal jobban jöttem ki azzal, hogy használt árucikket vettem. Például legutóbb, amikor egy kávéfőzőt vásároltam a BestMarkt oldaláról, szembe jött velem a használt termék aloldalon egy nagyszerű alig használt, javított kávéfőző. Nem haboztam sokáig, azonnal meg is rendeltem mert nem akartam, hogy valaki elhappolja előlem. Igazából a használt termékeknek ez az egyetlen hátránya, hogy többnyire csak egy van belőlük.

Na de vissza a BestMarkt-hoz! A BestMarkt-ot az egyik barátnőm mutatta meg, amikor (szintén) kávéfőző vásárlás előtt volt. Megkért, hogy segítsek neki választani mert annyira sok jó kávéfőzőt találta a BestMarkt kínálatában, hogy egyszerűen nem tud dönteni. Elküldte weboldal linkjét, amit én meg is nyitottam. Már a webáruház felülete is nagyon szimpatikus volt. Egyszerű, átlátható és igazán kellemes volt ránézni főleg, hogy nem voltak felugráló ablakok, illetve rikító szín és betű kavalkád. Gyorsan kiderült az is, hogy a kínálatuk sem mindennapos.

Bármire is van szükséged, keresd a BestMarkt-nál!

A több mint 10 fő kategórián belül rengeteg alkategóriát találtam, amelyeket a felhasználóbarát szűrő segítségével be lehetett állítani. A barátnőm instrukciói alapján be is állítottam a szűrőt, hogy csak a kávéfőzőket mutassa. Elmondta utána, hogy pontosan melyik ötöt nézte ki magának. Újfent elámultam a BestMarkt széles kínálatán, hiszen több mint 600 találat jött ki a kávéfőző termékcímszóra. Hosszas vacillálás után végül azt javasoltam a barátnőmnek, hogy válassza a Szarvasi SZV-612 Mini Espresso kávéfőző – Bordó terméket. Az miden kritériumnak megfelelt és még a márkát is ismertük, hiszen a szüleinknek is Szarvasi kávéfőzőjük volt. Miután a barátnőm megrendelte a Szarvasi SZV-612 Mini Espresso kávéfőzőjét, én még a BestMarkt weboldalán maradtam egy kicsit jobban körülnézni.

Elképesztő volt a kategóriák sokszínűsége és, hogy milyen korrekt áron hirdették őket. Rengeteg akciós termékük volt, így még jobban megérte a BestMarkt-nál vásárolni. El is döntöttem, hogy valamit én is rendelek próbaképpen. Akkor még nem volt szükségem kávéfőzőre, ezért mivel közeledett anyukám szülinapja neki kezdtem keresni valami klassz ajándékot. Elég sokáig nézelődtem, de végül sikerült kiválasztanom egy Google Nest Hub 7″ Okos képkeret Google asszisztenssel – Fehér terméket, ami egyrészt pont olyan volt, amiről tudtam, hogy olyat szeretne anyukám, másrészt pont akciós is volt. Így hát nem is hezitáltam tovább, azonnal megrendeltem.

Megtaláltam a legjobb ajándékot a BestMarkt oldalán!

A weboldalon írtaknak megfelelően megérkezett az okos képkeret, amit anyukám szülinapjára rendeltem. A kiszállítással maximálisan elégedett voltam, semmilyen fennakadás vagy probléma nem volt. A képkeret is épségben volt, nem sérült meg a kiszállítás során. Amikor odaadtam anyukámnak kimondhatatlanul örült neki.

Ezután nem sokkal romlott el a kávéfőzőm, de szerencsére már tudtam, hogy hol fogom megvenni a következőt, hiszen a BestMarkt-ban vannak a legjobb akciós és használt termékek!