Eladtam pár holmit a neten, majd vitaminokat shoppingoltam

Nagyon kedvelem a használtcikk oldalakat. Többnek is regisztrált felhasználója vagyok, venni és eladni is szoktam. Általában gyerekholmikat, megunt, de még jó állapotban lévő játékokat, háztartási eszközöket szoktam feltenni és keresni is. Gyakran hetente teszek fel új hirdetéseket, de keresgélni is legalább ilyen gyakorisággal szoktam. Legutóbb épp vevőt találtam egy kiságyforgónak, ami évek óta a szekrényben állt. Az én gyerkőceim nagyok már, de örültem, hogy lesz, aki hasznát tudja még venni. Miután egyeztettük a címeket és az elérhetőségeket, valamit az átutalás körül részleteket is felmentem a kedvenc webpatikám honlapjára. Vitamint és gyógyszereket rendeltem a családnak, mert mindenből fogytán volt már otthon.

Ez egyébként nem más, mint a Prevenció Patika, melynek már régóta visszatérő vásárlója vagyok. Számukra ugyanis nem az a fontos, hogy minél több terméket adjanak el a vásárlóknak, hanem az, hogy termékeik és szaktanácsaik segítségével hozzájáruljanak vásárlóik gyógyulásához, vagy egészségük megőrzéséhez.

Olyan árucikkeket forgalmaznak, melyekkel megoldást tudnak javasolni a felmerülő egészségügyi kérdésekre, problémákra, vagy akár az egészségi állapot megőrzéséhez, vagy az immunrendszer erősítésével kapcsolatos kérdésekre. Legyen az allergia, atopias dermatitisz, megfázás, szemészeti probléma, vagy vesepanaszok, itt biztosan meg fogjuk találni megoldást rá.

A Prevenció Patika honlapját a www.prevenciopatika.hu oldalon tudjuk meglátogatni. A termékek a főoldalon, a kategóriák menüpont alatt vannak csoportosítva. Az első a felsorolásban a mesébe illó ajánlatok. Én mindig itt szoktam kezdeni a nézelődést, mert sok olyan árucikk van itt, melyhez valóban nagyon jutányos áron lehet hozzájutni.

Vannak időszakos, például havi akciók, lejárat közeli termékek közöttük, de olyan lehetőség is szokott lenni, hogy több darab vásárlása esetén jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá egy-egy készítményhez. Valamint itt találjuk meg egyes márkák akciós termékeit is, olyanokét, mint például a Biotech, vagy a Vichy. Én arckrémet is mindig innen szoktam rendelni, mert elég érzékeny bőröm van és csak egy bizonyos márka készítménye bizonyult elég kíméletesnek hozzá. Ezen kívül sajnos atopias dermatitisz is van a családunkban. Ennek a problémának a kezelésére is mindig itt rendelem meg a megfelelő termékeket.

Nemcsak vásárolni, tanácsot kérni is lehet

De ez nem csak egy szimpla webpatika, hiszen tanácsadással is foglalkoznak a vásárlók számára, bármelyik termékkel, vagy egészségügyi panasszal kapcsolatban. Kérdéseinket a honlapon keresztül egy űrlap kitöltésével tehetjük fel. Szakképzett orvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakemberek segédkeznek a kérdéseink megválaszolásában.

A gyógyszereken kívül egyébként vannak itt babaápolással, vírusvédelemmel, immunerősítéssel kapcsolatos készítmények is, ahogyan vitaminok és étrendkiegészítők is megtalálhatóak a kínálatban. Sőt, még dermokozmetikai termékek között is válogathatunk. Én mindig több terméket rendelek egyszerre, hiszen akkor a szállításon is tudok spórolni, mert 14.000.- Ft felett nem számolnak fel a szállításért költséget. Fájdalom és lázcsillapítót, kézfertőtlenítőt, arckrémet, vitaminokat szoktam itt venni és amikor a lányom még pici volt a tápszert is mindig innen szereztem be neki.

Egyébként a szállítás a GLS szolgáltató futáraival történik, vagy megadott címre, vagy csomagpontra. De ha a közelben élünk, megrendelésünkért személyesen is elfáradhatunk a rendelés visszaigazolását követő munkanapon. A Prevenció Patika pontos címe megtalálható a honlapjukon. Fizetni előre utalással, utánvéttel és online bankkártyával is lehet.

Érdemes feliratkozni hírlevelükre is, mert sokszor ajándék kupont kapunk érte, amely már az első vásárlás alkalmával beváltható. A hírlevélnek persze másik előnye is, hogy elsőkként értesülünk az új termékekről, kuponokról, akciókról.

Én nagyon szeretek itt vásárolni, és éppen olyan sokat szoktam ennek a webpatikának a kínálatát böngészni, mint a számomra izgalmas használtcikk oldalakat.