Az itt található motorgumi nem lesz használt minőségű

Sok emberben rossz szájízt hagy az, ha meghallják, hogy valamit használtan lehetne megvenni. Én két világ közé vagyok szorítva. Egyrészről, az apukám szinte mindent a piacról szerez be. Ez általában olcsó árakhoz és nem annyira megbízható termékekhez vezetett. Kicsit idegesítő tud lenni, mikor elmondom neki, hogy mit szeretnék születésnapomra kérni. Erre ő pedig beállít egy majdnem olyan jó termékkel, amit nem sokáig lehet használni.

A másik véglet pedig a nagymamám, aki szinte mindent újonnan vesz meg. Nincs olyan termék, amit használtan venne. Az indokai között elsősorban a folyamatos rettegés van, hogy át fogják verni. Ez is hozzájön ahhoz, hogy alapból nem bízik az emberekben. Én azonban úgy gondolom, hogy egyik hozzáállást sem érdemes kizárólagosan képviselni. Ki kell választani azokat a termékeket, amiket jobb újonnan, és amiket simán lehet használtan venni.

Ha van valami, amiből pedig csak újat veszek szívesen, az a motorgumi. Szerintem mindenki számára érthető, hogy miért is olyan fontos az, hogy a motorunkon mindig új felszerelés legyen. A motorgumi beszerzése azonban egész problémás tud lenni, ha nem tudunk egy olyan helyet, ahol könnyen el tudjunk intézni ezt. Ezért is fantasztikus, hogy rátaláltam a Motortire oldalára, egy ismerős ajánlásán keresztül. Ez az ismerősöm egyébként már évek óta interneten adja le a motorgumi rendeléseit és azt mondta, hogy ha egyszer kipróbálom, többet már nem tudok visszamenni a hagyományos módszerekhez.

Ebben azért elsőre kételkedtem, mivel tudom, hogy mennyi kis részleten múlik az, hogy a motorgumi a lehető legjobb legyen. A Motortire oldalára belépve azonban már picit érteni kezdtem, hogy mire fel volt a barátomnak a bizalma. A Motortire oldala pont úgy néz ki, ahogy egy motoros elképzelne egy ilyen termékekkel foglalkozó helyet. A szín vagány, a kialakítás pedig olyan kézenfekvő, hogy nagyon rövid idő alatt meg fogunk érteni mindent.

A kedvenc dolgom az oldalon egyértelműen a motorgumi kereső. Ennek segítségével a lehető legpontosabban tudunk rákeresni arra, hogy milyen motorgumit szeretnénk. Biztos történt már veletek is olyan, hogy nagyban arra készültetek, hogy megveszitek az új motorgumit, de elfelejtettetek pár paramétert a motorotok kapcsán. Ekkor jön az idegesítő hazamenetel, vagy ami talán még rosszabb: a találgatás. A Motortire oldalán azonban erre nem lesz szükségünk, mert az otthonunk kényelméből tudunk elintézni minden motorgumi vásárlással kapcsolatos dolgunkat.

A választék, ami ezután elénk tárul, hasonlóan meggyőző, mint idáig az oldalnak bármelyik funkciója. Nagyon tetszett, hogy a motorgumi választékot különböző rendezési elvekkel és szűrőkkel, személyre tudom szabni. Így nem lesz szükség arra, hogy az eladótól kérdezgessük, hogy merre van a kedvenc márkánk. Minden előttünk van és könnyen össze tudjuk vetni az árakat is.

Az árakról egyébként még nem is beszéltem, pedig érdemelnek néhány szót. Szóval, összességében ki tudom jelenteni, hogy a Motortire nagyszerű árakkal rendelkezik, és azoknak sem kell majd sajnálkoznia, akiknek nincs annyi pénze új motorgumira. Nekem nagyon tetszett ez a hozzáállás az üzlethez, úgyhogy le is adtam a rendelésemet.

Biztos vannak köztetek olyanok, akik ettől a lépéstől tartanak talán a legjobban. Őket is meg tudom nyugtatni, hogy a Motortire oldalát nagyon könnyű kezelni. A rendelés pár perc alatt megvolt, az új motorgumi szett pedig néhány napon belül meg is érkezett.