A keresőoptimalizáláson nem érdemes spórolni

Gyerekkoromban arra tanítottak, hogy az ember legyen takarékos, mert ki tudja, hogy mi fog történni. Persze nem űzöm ezt olyan szinten, mint anno a nagyszüleink, mert erre azért a mai világban már nincs szükség, Viszont arra odafigyelek, hogy ha lehet, akkor ne költekezzek feleslegesen. A nyilvánvaló spórolás mellett olyan előnyei is vannak, hogy nem támogatom a túlfogyasztást ezzel. Persze nem én vagyok a mintapolgár, de igyekszem nagyon. Ennek egy része az is, hogy amit lehet, azt használtcikkesnél veszek meg. Többször jártam már úgy, hogy találtam teljesen új, címkés dolgokat használtáruházban. De nem csak bútorokat és mindennapi használati cikkeket veszek így, hanem ruhákat is. Ez az oka annak, hogy nagyon sok márkás ruhám van, amikhez mind potom pénzért jutottam. Viszont vannak olyan dolgok, amiken nem érdemes spórolni. Ilyen volt számomra a keresobenelso.hu szolgáltatásainak igénybevétele. Van egy kis vállalkozásom, aminek nyilván kellett egy weboldal. Én megcsináltam, de nagyon nem úgy ment, ahogy szerettem volna. Tudtam, hogy erre valami megoldást kell találnom, így bukkantam rá a keresobenelso.hu-ra.

Olvastam a weboldalukon, hogy foglalkoznak weboldalkészítéssel is, aminek nagyon megörültem. Már ott tartottam, hogy egy teljesen új weboldal kellene nekem, mert a réginek semmi hasznát nem veszem. Azt is megtudtam a honlapjukról, hogy ők egyedileg készítenek weboldalakat, nem sablonokkal dolgoznak. Sajnos sok esetben ez a helyzet áll fenn, nem lehet ellene mit tenni. Továbbá az is nagyon fontos, hogy az összes weboldalt úgy készítik el, hogy a keresőoptimalizálásnak megfeleljen. Mivel fogalmam sem volt, hogy ez mit jelent, kicsit ennek is szerettem volna utánaolvasni. Ennek nem volt semmi akadálya, olvastam, hogy a keresőoptimalizálásnak az a lényege, hogy ha az ügyfél beírja az adott kulcsszót, akkor a mi oldalunkat dobja ki a Google első oldalán. Szerintem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy nagyon ritkán szokott az ember a keresési találatok második oldalára lapozni, így nem szerencsés, ha a weboldalunk oda kerül. Ha a keresobenelso.hu szolgáltatásait igénybe vesszük, nagyobb az esély rá, hogy az ügyfél az oldalunkra téved. Így nagyobb eséllyel vásárol nálunk, nem a konkurenciánál, ami nekünk több bevételt jelent.

Ez mind szép és jó, de kíváncsi voltam arra is, hogy kik azok a cégek, akik már dolgoztak velük, és mennyire voltak elégedettek a munkájukkal. Nem kellett sokat kutatnom, hiszen a honlapjukon lehet olvasni referenciákat is. Nagyon sok vállalat dolgozott már velük, többet én is ismerek közülük, például a Selfiegép.hu – t. Mind nagyon jó véleménnyel voltak róluk, és úgy voltam vele, hogy ha nekik megfelelt a cég, akkor nekem miért ne felelne? Egyébként is, amiket náluk olvastam a keresőoptimalizálásról például, olyat máshol nagyon nem láttam, így szerintem egyedülállóak a piacon. Én úgy voltam vele, hogy inkább fizetek kicsit egy szakembernek, de hosszútávon jobban megéri befektetni ezt a pénzt, hiszen többszörösen meg fog térülni. Így hát nem sokat gondolkoztam, felvettem velük a kapcsolatot készen arra, hogy fellendítsem a weboldalamnak a forgalmát. Összességében nagyon elégedett vagyok velük, szerintem minden fillért megért, amit a keresobenelso.hu-nek fizettem azért, hogy a weboldalamat elkészítsék a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki hasonló problémával küzd, mint én küzdöttem. Azóta ténylegesen nagyobb lett az oldalam látogatottsága.